Facturering:

Betaling van de behandelingen gaat via factureringsbedrijf INFOMEDICS.
INFOMEDICS stuurt in eerste instantie de factuur naar de zorgverzekeraar. Indien deze niet of maar gedeelte vergoed wordt, wordt er een nota naar de patiënt verstuurd.

Indien er vragen zijn over uw factuur kunt u via de website www.infomedics.nl verdere informatie inwinnen. Ook kunt u mailen naar rekening@infomedics.nl of telefonisch contact opnemen met nummer 036-2031900 (lokaal tarief)

Pijnklachten en spoedgevallen:

Wanneer u een pijnklacht heeft wacht dan niet tot de volgende controle afspraak.

U kunt ons telefonisch bereiken op telefoonnummer 013-5773733 op maandag en woensdag van 08:30-12:30/13:00-17:00 uur op vrijdag 08:30-12:30/13:00-16:30 uur.

Tevens kunt u ons mailen op mailadres: info@orthodontieoisterwijk.nl

Als de praktijk gesloten is kunt u ons bereiken via het antwoordapparaat aangegeven spoednummer.

 

Privacy regeling:

Patiënteninformatie wordt niet aan derden doorgestuurd of verteld zonder overleg met de tandarts en met toestemming van de patiënt. Alle informatie blijft binnen het praktijkpand, behalve als het informatie betreft voor een specialist of huisarts die de informatie nodig heeft voor medisch onderzoek.

Klachtenregeling:

Indien u niet goed geïnformeerd of behandeld bent en dat wij aantoonbaar in gebreke zijn gebleven, zonder dat je dit samen met ons hebt kunnen oplossen, dan kun je je richten tot de KNMT (Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering der Tandheelkunde) via website www.knmt.nl